Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

Подаряваме ви тримесечен абонамент за винен пакет Ентусиаст на Seewines

Подаряваме ви тримесечен абонамент за винен пакет Ентусиаст на Seewines
СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Здравейте, приятели! Печелившата участничка, която ще получи подарък от нашата игра е:

1. Виктория Стоянова

...................................................................................................................................................................

Уверяваме ви, че е много хубаво човек да членува в клубове. В нашия например обичаме да раздаваме подаръци. Днешният е по-специален – една от вас ще спечели тримесечен абонамент за пакет „Ентусиаст“ на винения клуб на SeeWines.

В рамките на три месеца сомелиерите на SeeWines  ежемесечно ще ви изпращат по три бутилки различни отбрани вина - специално за вас. Първият месец селекцията е по техен избор като има и приятна изненада – допълнителна бутилка комплимент от SeeWines, за да можете да опитате и повече. За втория и третия месец специалистите ще напаснат всяка следваща селекция бутилки към вкусовете ви. Така, за три месеца, ще имате възможност да разширите хоризонтите си, да опитате най-различни вина от различни краища на света и, надяваме се, да изберете да останете в този забележителен клуб за постоянно.

Членовете на винения клуб на SeeWines могат да изберат един от няколко възможни пакета: „Ентусиаст“, където се запознават с класически вина от най-прочутите сортове (Совиньон Блан от Сансер, Небиоло от Пиемонт, Сира от Рона и др.); „Откривател“, където имат възможност да опитат вина от непознати сортове и от познати територии като Франция, Италия, Испания и Португалия. Третата група е „Ценител“ – там се предполага, че човек е изградил знания, има опит и увереност на познавач. При този избор се получават вина от най-добрите производители в своите региони, от известни реколти. Надникнете тук за повече подробности.

Както вече имах възможност да ви разкажа, зад SeeWines стоят група приятели с огромен опит и сериозна квалификация, които в началото създават вече известният на ценителите онлайн магазин, а отскоро отвори врати и реално винено пространство (адресът е бул. „България“ 106), което е естествено продължение на магазина. Богато е не само на вино, а и на изкуство и музика. Там човек може не само да се отпусне и да прекара времето си приятно, но и да научи полезни неща. Не на последно място – да реши дали иска да се присъедини към винения клуб.

Ако искате да участвате в играта и да имате шанс да спечелите тримесечен абонамент за винен пакет „Ентусиаст“ на SeeWines, е необходимо единствено да се регистрирате в Клуба на Момичетата. Успех!

 

Играта продължава до:
30.12.2018

Елена е щастливо градско момиче с много и разностранни интереси. Много е сериозна. Не съвсем. Постоянно редактира и започва наново. Не пуши, не пие. Чувства се вкъщи навсякъде, където има Wi-Fi. Повече от Елена можете да намерите на Facebook страницата My Italian Days.